een breed scala aan hoogwaardige services

Interieur reiniging, exterieur reiniging, motorcompartiment, decontaminatie wasbeurt, bodemreiniging, uitgebreide wasbeurt

Reiniging

Bij CC-Cosmetics streven we naar uitmuntendheid in elke fase van voertuigonderhoud, te beginnen met een grondige reiniging en decontaminatie. Elk voertuig, zowel binnen als buiten, wordt met de grootste zorg behandeld om ervoor te zorgen dat elk onderdeel en elke sponning er weer als nieuw uitziet. Onze diepgaande reinigingsprocessen verwijderen niet alleen oppervlakkig vuil, maar elimineren ook hardnekkige verontreinigingen die de prestaties en uitstraling van uw voertuig kunnen beïnvloeden.

Aangepaste Reinigingsbehandelingen

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we gespecialiseerde reinigingsopties aan, gericht op zowel het interieur als het exterieur van het voertuig. Of u nu een volledige detailbeurt nodig heeft of slechts een specifiek deel wilt laten behandelen, wij passen onze diensten aan om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Correctie

Bij CC-Cosmetics zijn we gespecialiseerd in het herstellen en verfraaien van gebruikte voertuigen. Wij begrijpen dat loop der tijd door normaal gebruik beschadigingen aan een voertuig onvermijdelijk zijn. Onze deskundige technici zijn uitgerust met de kennis en tools om een breed scala aan veelvoorkomende schades te herstellen, van krassen en deuken tot verweerde lak en interieurschade.

Effectieve Oplossingen voor Elk Probleem

Ons proces van correctie begint met een grondige beoordeling van uw voertuig om de aard en omvang van de schade nauwkeurig vast te stellen. Vervolgens passen we geavanceerde technieken toe, zoals uitdeuken zonder spuiten, polijsten, en dieptereiniging van het interieur, om uw voertuig terug te brengen naar zijn oorspronkelijke glorie. We gebruiken alleen hoogwaardige producten die zorgen voor een duurzaam resultaat en uw voertuig beschermen tegen toekomstige slijtage.

Bescherming

In een wereld waar uw voertuig dagelijks wordt blootgesteld aan diverse schadelijke invloeden, is het essentieel om te investeren in professionele bescherming. Bij CC-Cosmetics begrijpen we het belang van het behouden van de waarde en het uiterlijk van uw voertuig. Daarom bieden we een breed scala aan beschermingsoplossingen, waaronder hoogwaardige waxen, coatings, Paint Protection Films (PPF) en gespecialiseerde producten voor zowel interieur als exterieur bescherming.

Onze producten en diensten zijn ontworpen om uw voertuig te beschermen tegen UV-stralen, chemische verontreiniging, krassen, en de alledaagse slijtage die kan optreden door het rijden in verschillende weersomstandigheden. Of het nu gaat om de glans van uw lak te behouden met onze geavanceerde coatings, of om uw interieur te beschermen tegen vlekken en slijtage met onze innovatieve behandelingen, wij hebben de expertise en de producten die nodig zijn om uw voertuig in topconditie te houden.