een breed scala aan hoogwaardige services

Een kwalitatief en duurzaam resultaat wordt opgebouwd. Dit begint bij het reinigen en decontamineren van alle onderdelen en sponningen zowel interieur als exterieur. Wij gaan dat stapje verder, het is de bedoeling dat de wagen of het specifiek gevraagde compartiment er terug nagelnieuw uitziet.

Waxen

Investeren in een waxbehandeling is essentieel voor de bescherming van uw auto, motor of boot. Onze premium waxproducten bieden niet alleen een diepe glans, maar ook een sterke barrière tegen UV-stralen, vervuiling en vuil. Dit helpt de lak van uw voertuig te beschermen en de levensduur te verlengen. Ontdek onze selectie in de webshop en geef uw voertuig de bescherming die het verdient met professionele waxbehandelingen van CC-Cosmetics.

Coatings

Coatings zijn de ultieme verdedigingslaag voor elke auto, motor, of boot. Bij CC-Cosmetics bieden we geavanceerde coatingoplossingen die niet alleen de esthetische waarde van uw voertuig verhogen, maar ook een robuuste bescherming bieden tegen krassen, chemicaliën en weersinvloeden. Deze coatings verstevigen de lak en zorgen voor een langdurige, glanzende afwerking die de noodzaak voor regelmatig onderhoud vermindert. Bezoek onze webshop om onze selectie aan hoogwaardige coatings te ontdekken en geef uw voertuig de beste bescherming beschikbaar.

PPF

Bescherm uw voertuig tegen krassen, steenslag en weersinvloeden met onze hoogwaardige Paint Protection Film (PPF). Bij CC-Cosmetics bieden we geavanceerde PPF-oplossingen die niet alleen de lak van uw auto, motor of boot beschermen, maar ook de uitstraling en de waarde van uw voertuig langdurig behouden. Onze PPF is duurzaam, transparant en biedt een onzichtbare schild tegen dagelijkse slijtage. Bezoek onze webshop voor meer informatie en geef uw voertuig de ultieme lakbescherming die het verdient.

Ruiten

Zorg voor maximale veiligheid en helderheid met onze geavanceerde ruitbeschermingsoplossingen. Bij CC-Cosmetics vindt u hoogwaardige producten die niet alleen beschermen tegen krassen en breuken, maar ook de zichtbaarheid verbeteren bij slechte weersomstandigheden. Onze ruitbescherming helpt ook om UV-stralen te blokkeren, wat het interieur van uw voertuig beschermt tegen verkleuring. Ontdek meer in onze webshop en geef uw ruiten de bescherming die ze nodig hebben voor een veiliger en comfortabeler rijervaring.

Velgen

Houd uw velgen er als nieuw uit met onze speciale velgenwax en coatings. We bieden geavanceerde producten aan die niet alleen de glans van uw velgen behouden, maar ze ook beschermen tegen vuil, remstof en corrosie. Onze waxen en coatings vormen een sterke barrière die het schoonmaken vergemakkelijkt en de levensduur van uw velgen verlengt. Bezoek onze webshop voor onze selectie aan velgenbeschermingsproducten en kies de ideale oplossing voor duurzame glans en bescherming.

Cabriodak

Zorg dat uw cabriodak langer meegaat en er fantastisch uitziet met onze gespecialiseerde behandelingen. We bieden geavanceerde beschermingsoplossingen die uw cabriodak beschermen tegen UV-schade, vuil, en water. Onze producten zorgen niet alleen voor een versterkte weerstand tegen de elementen, maar verbeteren ook de algehele uitstraling van uw cabrio. Ontdek onze producten in onze webshop en kies de beste bescherming voor uw cabriodak, zodat u zonder zorgen kunt genieten van elke rit.

Bescherming Interieur

Zorg dat het interieur van uw voertuig er altijd als nieuw uitziet met onze gespecialiseerde beschermingsproducten. Bij CC-Cosmetics bieden wij een breed assortiment aan oplossingen die ontworpen zijn om elk aspect van uw interieur te beschermen tegen slijtage, vlekken en UV-schade. Onze producten zijn zorgvuldig getest om de beste bescherming te bieden voor zowel lederen als stoffen bekledingen, evenals innovatieve PPF (Paint Protection Film) opties voor interieurcomponenten. Bezoek onze webshop om de ideale bescherming voor uw voertuiginterieur te vinden.

Bescherming Interieur – leer

Lederen bekleding in een voertuig voegt luxe en comfort toe, maar vereist ook specifieke zorg om haar schoonheid te behouden. Onze producten voor lederbescherming voeden en beschermen het leer tegen krassen, verkleuring door UV-straling en alledaagse slijtage. Deze behandelingen bieden een diepe voeding en laten een beschermende laag achter die het leer soepel en glanzend houdt.

Bescherming Interieur – stoffen bekleding

Stoffen bekleding kan gemakkelijk vlekken en vuil vasthouden. Onze beschermingsproducten voor stoffen bekleding bieden een krachtige barrière die vlekken en vuil afstoot, waardoor uw stoelen er langer nieuw uitzien. Ze zijn veilig voor gebruik op alle soorten stoffen en helpen om de oorspronkelijke textuur en kleur van de bekleding te behouden.

PPF Bescherming Interieur

Onze PPF-oplossingen voor het interieur beschermen gevoelige oppervlakken zoals dashboard en deurpanelen tegen krassen, slijtage en zonneschade. Deze transparante film is bijna onzichtbaar en biedt een uitzonderlijke bescherming zonder het ontwerp van uw interieur te beïnvloeden. Ideaal voor diegenen die de look willen behouden maar extra bescherming nodig hebben tegen dagelijks gebruik.