een breed scala aan hoogwaardige services

Een kwalitatief en duurzaam resultaat wordt opgebouwd. Dit begint bij het reinigen en decontamineren van alle onderdelen en sponningen zowel interieur als exterieur. Wij gaan dat stapje verder, het is de bedoeling dat de wagen of het specifiek gevraagde compartiment er terug nagelnieuw uitziet.

Motorcompartiment

Een vuil motorcompartiment oogt niet en is evengoed een ruimte die moet gereinigd worden zoals elke andere. Bovendien geeft het een betere indruk aan de onderneming die uw mechanisch onderhoud voorziet. Het is ook aangenamer om aan te werken. Bladeren loszittend vuil en dergelijke worden dan ook op professionele manier verwijderd.

Decontaminatie wasbeurt

Dit is een uitgebreide wasbeurt waarbij alle hardnekkige decontaminatie word verwijdert, bijvoorbeeld:

  • Ijzerdeeltjes die zich hechten aan de lak. (dit is veelvuldig aanwezig bij wagens die regelmatig dicht bij een spoorlijn station of tramstation staan. Of werkplaatsen/ fabrieken waar metaal verwerkt wordt.
  • Insectenresten deze worden verwijdert, (Let op bij hoge temperaturen kan het soms zijn dat deze inbranding veroorzaken en is het soms noodzakelijk dat we een stapje verder moeten gaan en deze machinaal moeten verwijderen dmv polijsten.)
  • Teer wordt met chemicaliën verwijdert om zo min mogelijk wrijving te creëren. Wrijving kan krassen veroorzaken.

Dit proces wordt ook gebruikt bij gecoate wagens. Statische wegfilm wordt verwijdert en de coating zal terug water en vuil afstotend worden.

Bodemreiniging

De bodem is net zoals de motorruimte een onderdeel van de wagen. Ook deze vraagt soms eens wat aandacht zeker bij wagens die intensief gebruikt worden. Bv hobby wagens die af en toe eens circuit doen. Bladeren en vuil kunnen zich ophopen op kritieke plaatsen en vocht ophouden, Daardoor kan roestvorming voorkomen. Zeker bij elektrische wagens kan dit een probleem vormen op termijn. Deze wagens zullen meer en meer vervaardigt worden met lichtere materialen, ook de dikte van de platen zal verminderen om gewicht te besparen, baterijen wegen zwaar en het gewicht moet ergens gecompenseerd worden.

Uitgebreide wasbeurt

In deze wasbeurt wordt het motorcompartiment gereinigd. Extern wordt de decontaminatie wasbeurt uitgevoerd. Deurslagen sponningen roosters afwateringskanalen ook voor cabriodaken worden hierin gereinigd. Bodemreiniging kan optioneel bijgenomen worden indien gewenst.

Basis interieurreiniging

Bij deze reiniging wordt er grondig gestofzuigd, alle vakken deuren en dashboard worden gereinigd met interieur reiniger. Deze reiniging wordt aanbevolen voor wagens die regelmatig onderhouden worden en niet sterk bevuild zijn.

Uitgebreide interieurreiniging

Na het verwijderen van alle losliggende vuil worden alle oppervlakken en vakken volledig uitgeblazen in een combinatie van droge perslucht en tornador, alle ventilatieroosters knopjes en dergelijke worden volledig gereinigd. Na deze behandeling kan er geopteerd worden om het interieur verder te beschermen met de daarvoor voorziene behandeling per oppervlak.

Dieptereiniging interieur

Hardnekkige vlekken en zware bevuiling kan in deze behandeling verwijdert worden door middel van extractie en stoom. Stoom wordt gebruikt om alle bacteriën te doden en hardnekkige bevuiling los te werken. Het interieur wordt gedroogd door middel van professionele apparatuur na deze behandeling.